AMANIDA DE MONGETES BLANQUES AMB BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
400 grams de
mongetes
500 grams de
bacallà (llom)
2 pebrots vermells
1 ou
½ llimona
Oli
1 ceba
1 all
1 fulla de llorer
Un raig de llet
Sal
1 enciam vermell
1 enciam arrissat
1 pebrot verd
Elaboració:
Coem les mongetes amb aigua, ceba, sal i llorer. Deixem refredar.
Posem aigua amb llet en una cassola i fiquem el bacallà. Quan doni un
bull, amb cura, traiem totes les làmines del bacallà i les barregem amb les
mongetes escorregudes.
Col·loquem tot sobre un llit fet amb enciam i amanim amb la vinagreta
de: 1 gra d'all, 1 ou dur, unes gotes de llimona, oli, pebrot vermell picat.
Finalment, adornem amb tires de pebrot vermell i pebrot verd.
Font: El menú de cada día
de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0196 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada