BACALLÀ "Alta Fulla"

Ingredients per a 6 persones:

300 grams de bacallà penca sec
12 cebes mitjanes
300 grams de faves petites cuites
Oli d'oliva de baixa acidesa
Vinagre

Salsa tàrtara

 ½ l. de salsa maionesa
50 grams de cogombres en vinagre
50 grams de tàperes
2 ous cuits (rovells)
20 grams de mostassa
Unes branquetes de julivert
Unes branquetes de cerfull
Sal

Elaboració:

Preparar el bacallà com es fa per a una esqueixada. Reservar-lo.
Rostir les cebes al caliu del foc a al forn. Deixar refredar, pelar-les i buidar el centre.
Posar en un bol les faves i el bacallà ben escorregut i trepitjat amb les mans. Amanir-ho amb oli i vinagre. Amb aquesta preparació omplir les cebes. 

Elaboració de la salsa tàrtara

Picar finament els cogombres, les tàperes, el julivert, el cerfull i els rovells d'ou. Passar la massa a un bol i incorporar-la maionesa i la mostassa. Barrejar-ho tot bé i comprovar el punt de sal.

Muntatge del plat

Repartir la salsa tàrtara en sis plats format un sòcol. Col·locar les cebes al centre i decorar segons el gust personal.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0205 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  





Comentaris

Entrades populars