BACALLÀ "Alta Fulla"
Ingredients per a 6 persones:
300 grams de
bacallà penca sec
12 cebes mitjanes
300 grams de faves
petites cuites
Oli d'oliva de
baixa acidesa
Vinagre
Salsa tàrtara
½ l. de salsa
maionesa
50 grams de
cogombres en vinagre
50 grams de tàperes
2 ous cuits
(rovells)
20 grams de
mostassa
Unes branquetes de
julivert
Unes branquetes de
cerfull
Sal
Elaboració:
Preparar el bacallà com es fa per a una esqueixada. Reservar-lo.
Rostir les cebes al caliu del foc a al forn. Deixar refredar, pelar-les
i buidar el centre.
Posar en un bol les faves i el bacallà ben escorregut i trepitjat amb
les mans. Amanir-ho amb oli i vinagre. Amb aquesta preparació omplir les cebes.
Elaboració de la
salsa tàrtara
Picar finament els cogombres, les tàperes, el julivert, el cerfull i
els rovells d'ou. Passar la massa a un bol i incorporar-la maionesa i la
mostassa. Barrejar-ho tot bé i comprovar el punt de sal.
Muntatge del plat
Repartir la salsa tàrtara en sis plats format un sòcol. Col·locar les
cebes al centre i decorar segons el gust personal.
Font: Todo el bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0205 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada