BACALLÀ ALFONSO XII

Ingredients per a 4 persones:


5 talls de llom de bacallà
5 grans d'all
1 got dels d'aigua amb llet
1 got d'oli
Sal



Elaboració:

Posem a remullar el bacallà dia i mig canviant sovint l'aigua. Quan ho tinguem dessalat, traiem la pell, i les espines i agafem un tall, la trossegem i posem a la batedora amb la llet, els alls i l'oli, i batem bé, que quedi fi. S'aboca en una cassola de fang. Reservem. Seguidament posem aigua a bullir, quan bulli el retirem i tirem els quatre talls de bacallà. Tenim 8 minuts i el retirem. Seguit posem la cassola de fang amb la salsa al foc i quan estigui tèbia col·loquem els talls de bacallà, amb la pell cap avall. Movem suaument, com si es tractes de un pil-pil, i deixem que cogui una mica, com uns 5 minuts, i servim tot seguit.

Font: http://www.saltearysaborear.com recepta de Garbiñe Badiola

Referència recepta: 0197 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars