BACALLÀ ALFONSO XII
Ingredients per a 4 persones:
5 talls de llom de
bacallà
5 grans d'all
1 got dels d'aigua
amb llet
1 got d'oli
Sal
Elaboració:
Posem a remullar el bacallà dia i mig canviant sovint l'aigua. Quan ho
tinguem dessalat, traiem la pell, i les espines i agafem un tall, la trossegem
i posem a la batedora amb la llet, els alls i l'oli, i batem bé, que quedi fi.
S'aboca en una cassola de fang. Reservem.
Seguidament posem aigua a bullir, quan bulli el retirem i tirem els
quatre talls de bacallà. Tenim 8 minuts i el retirem. Seguit posem la cassola
de fang amb la salsa al foc i quan estigui tèbia col·loquem els talls de
bacallà, amb la pell cap avall. Movem suaument, com si es tractes de un
pil-pil, i deixem que cogui una mica, com uns 5 minuts, i servim tot seguit.
Font: http://www.saltearysaborear.com
recepta de Garbiñe Badiola
Referència
recepta: 0197 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada