AMANIDA DE BACALLÀ


Ingredients per a 4 persones:

800 grams de bacallà
2 patates
2 tomàquets
1 pebrot verd
1 pebrot del piquillo
1 ceba
Maionesa lleugera o vinagreta

Elaboració:

Mentre coem les patates, tallem la verdura en juliana, menys el tomàquet, i el posem a sofregir en una paella.
Col·loquem el bacallà dessalat en una cassola al foc amb aigua freda, traient-lo abans que comenci a bullir. Esqueixat els trossets de bacallà i fem làmines amb les peces més grans, passant després a saltar els trossets amb la verdura picada.
Servim el plat col·locant, en primer lloc, les patates cuites tallades en fines làmines. Posem damunt el saltat de verdures i bacallà, sobre aquest el tomàquet i per sobre els medallons. Només queda amanir amb la vinagreta o amb una mica de maionesa alleugerida amb aigua temperada, i empolvorar amb julivert.

Font: El menú de cada día de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0193 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars