AMANIDA DE BACALLÀ
800 grams de bacallà
2 patates
2 tomàquets
1 pebrot verd
1 pebrot del piquillo
1 ceba
Maionesa lleugera o vinagreta
Elaboració:
Mentre coem les patates, tallem la verdura en juliana, menys el
tomàquet, i el posem a sofregir en una paella.
Col·loquem el bacallà dessalat en una cassola al foc amb aigua freda,
traient-lo abans que comenci a bullir. Esqueixat els trossets de bacallà i fem
làmines amb les peces més grans, passant després a saltar els trossets amb la
verdura picada.
Servim el plat col·locant, en primer lloc, les patates cuites tallades
en fines làmines. Posem damunt el saltat de verdures i bacallà, sobre aquest el
tomàquet i per sobre els medallons. Només queda amanir amb la vinagreta o amb una
mica de maionesa alleugerida amb aigua temperada, i empolvorar amb julivert.
Font: El menú de cada día
de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0193 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada