REMULLADA DE BACALLÀ (Remojón de bacalao)

Ingredients per a 6 persones:

750 grams de bacallà penca sec
4 ous cuits
9 taronges
9 cebes tendres
150 grams d'olives negres sense pinyol
1 ½ dl. d'oli d'oliva de baixa acidesa
2 grans d'all
1 got d'aigua
Vinagre
Sal
Pebre dolç

Elaboració:

Rostir el bacallà sobre una placa o graella, procurant que quedi ben torrat; passar-lo a un recipient amb aigua freda que el cobreixi i esmicolar en forma de tires. Escórrer.
Pelar i tallar les taronges a rodanxes i col·locar-les en una font o safata. Afegir el bacallà, les olives i les cebes tendres picades. Amaniu el conjunt amb pebre vermell, els alls pelats i picats, l'oli i el vinagre necessaris segons el gust personal. Comprovar el punt de sal. Remenar-ho tot i afegir el got d'aigua i els ous pelats i picats. Moure la font amb energia perquè tots els ingredients quedin ben barrejats.
Servir fresc i acabat d'elaborar.

Font: todo el bacalao a su alcance


Referència recepta: 0184 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  (Granada)

Comentaris

Entrades populars