REMULLADA DE BACALLÀ (Remojón de bacalao)
750 grams de bacallà penca sec
4 ous cuits
9 taronges
9 cebes tendres
150 grams d'olives negres sense pinyol
1 ½ dl. d'oli d'oliva de baixa acidesa
2 grans d'all
1 got d'aigua
Vinagre
Sal
Pebre dolç
Elaboració:
Rostir el bacallà sobre una placa o graella, procurant que quedi ben
torrat; passar-lo a un recipient amb aigua freda que el cobreixi i esmicolar en
forma de tires. Escórrer.
Pelar i tallar les taronges a rodanxes i col·locar-les en una font o
safata. Afegir el bacallà, les olives i les cebes tendres picades. Amaniu el
conjunt amb pebre vermell, els alls pelats i picats, l'oli i el vinagre
necessaris segons el gust personal. Comprovar el punt de sal. Remenar-ho tot i
afegir el got d'aigua i els ous pelats i picats. Moure la font amb energia
perquè tots els ingredients quedin ben barrejats.
Servir fresc i acabat d'elaborar.
Font: todo el bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0184 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen: (Granada)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada