BACALLÀ A LA XOCOLATA AMB AROMES ORIENTALS

Ingredients per a 4 persones:

4 lloms de bacallà ben remullat 
Farina
2 dents d’all ben picades
1 ceba tallada en Brunoisse
2 anxoves ben trinxades
Oli d’oliva
Grapat de panses sense pinyol
Grapat de pinyons
Pebre negre acabat de moldre
1 culleradeta de canyella en pols
1 cullerada de sucre
1 cullerada de xocolata ratllada
Un grapat de fruites confitades picades petites (opcional)
Un polsim de nou moscada
1 l. de llet
Sal

Elaboració:

Agafem els trossos de bacallà ben remullat, els enfarinem i els fregim amb oli d’oliva i els daurem. Reservem.
Sofregim amb una mica d’oli les dents d’all i la ceba, i afegim les anxoves picades. Courem a foc moderat durant  uns minuts, afegim el bacallà , juntament amb un grapat de panses, els pinyons, el pebre negre acabat de moldre, una culleradeta de canyella en pols, el sucre i la xocolata ratllada. Podeu afegir un grapat de fruites confitades ben picades, i un bon pessic de nou moscada, i si és necessari, sal. Coeu-lo tot amb un  foc moderat uns 20 minuts més  i  desprès cobrir-lo tot amb un litre de llet, i s’anirà cuinat durant 2 hores més, sempre a foc baix, sense remenar-lo per no desfer el bacallà, per altra banda férem moviments a la paella par tal que no s’enganxi. Quan estigui llest es porta a taula acompanyat amb polenta fumada.( Sèmola de blat de moro)



Referència recepta: 0204 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars