BACALLÀ A LA XOCOLATA AMB AROMES ORIENTALS
Ingredients per a 4 persones:
4 lloms de bacallà
ben remullat
Farina
2 dents d’all ben
picades
1 ceba tallada en
Brunoisse
2 anxoves ben
trinxades
Oli d’oliva
Grapat de panses
sense pinyol
Grapat de pinyons
Pebre negre acabat
de moldre
1 culleradeta de
canyella en pols
1 cullerada de
sucre
1 cullerada de
xocolata ratllada
Un grapat de
fruites confitades picades petites (opcional)
Un polsim de nou
moscada
1 l. de llet
Sal
Elaboració:
Agafem els trossos de bacallà ben remullat, els enfarinem i els fregim
amb oli d’oliva i els daurem. Reservem.
Sofregim amb una mica d’oli les dents d’all i la ceba, i afegim les
anxoves picades. Courem a foc moderat durant
uns minuts, afegim el bacallà , juntament amb un grapat de panses, els
pinyons, el pebre negre acabat de moldre, una culleradeta de canyella en pols,
el sucre i la xocolata ratllada. Podeu afegir un grapat de fruites confitades
ben picades, i un bon pessic de nou moscada, i si és necessari, sal. Coeu-lo tot
amb un foc moderat uns 20 minuts
més i
desprès cobrir-lo tot amb un litre de llet, i s’anirà cuinat durant 2
hores més, sempre a foc baix, sense remenar-lo per no desfer el bacallà, per
altra banda férem moviments a la paella par tal que no s’enganxi. Quan estigui
llest es porta a taula acompanyat amb polenta fumada.( Sèmola de blat de moro)
Referència
recepta: 0204 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada