BACALLÀ A LA CASSOLA MENORQUINA
12 trossos de 50 grams / unitat de bacallà penca
1 dl. d'oli d'oliva
Aigua
6 dents d'all
1 ceba
2 branquetes de julivert
2 fulles de llorer
50 grams de pinyons
12 prunes
120 grams de panses de Màlaga
1 dl. de vi blanc
Elaboració:
Escalfar lleugerament el bacallà en una cassola amb aigua. Escórrer amb
molt de compte, procurant que la peses quedin senceres. Netejar d'espines i
fregir-lo una mica, lleugerament enfarinat, en una paella amb poc oli. Escórrer
i passar-lo a una cassola de fang.
Pelar i tallar la ceba, el julivert i els alls en brunoise. Col·locar
tot a sobre del bacallà, així com el llorer, les panses - sense peduncles -,
els pinyons i les prunes. Mullar amb el vi i l'aigua necessaris perquè
cobreixin el conjunt. Introduir en el forn durant uns minuts, fins que s'arribi
a la cocció total. Comprovar el punt de sal i servir.
Font: todo el bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0182 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada