AMANIDA DE LLENTIES AMB BACALLÀ


Ingredients 4 persones:

400 grams de llenties cuites
400 grams de bacallà esqueixat
1 tomàquet d’amanida
1 ceba tendra
¼ de pebrot vermell
Fulles d’enciam blanques i tendres
Pastanaga ratllada
Oli
Vinagre
Sal i pebre

Elaboració:

Amb el ganivet trossegem la ceba, el pebrot i el tomàquet. Ho barregem amb el bacallà i les llenties, ben eixutes i fredes. Tot seguit ho amanim amb sal, pebre, oli i vinagre. Posem al plat les fulles d’enciam fent un llit, col·loquem al damunt tota la barreja i, finalment, ho decorem amb una mica de pastanaga ratllada.
Comentari: Plat ideal per a l’estiu quan les llegums no són tan habituals a la nostra dieta perquè estan relacionats sempre amb plats d’hivern i, alhora, són tan necessaris per al nostre organisme.

Referència recepta: 0054  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars