REMENAT D'OUS AMB BACALLÀ


Ingredients 4 persones:

8 ous molt frescos
400 grams de bacallà dessalat
4 grans d'all
½ bitxo
1 gotet de nata liquida
Oli d'oliva
Pebre
Sal

Elaboració:

Esqueixar la penca de bacallà i sofregir en una paella amb oli a foc mitjà juntament amb els alls picats i el bitxo. Es deixa que es dauri i es reserva.
Es baten els ous en un bol, s'hi afegeix una mica de sal i pebre i es continua batent. Seguidament s'incorporen la nata i el bacallà.
En la paella on s'ha fregit el bacallà, s'aboca el contingut del bol i es remou contínuament fins que es qualli l'ou. Se serveix immediatament.

Font: La Cocina de casa con el toque de los grandes chefs
  
Referència recepta: 0051  Categoria: 2on Plat   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars