BACALLÀ AMB TARONJA, FONOLL I CEBA TENDRA


Ingredients 4 persones:

750 g de morro de bacallà
2 taronges1 fonoll
2 cebes tendres
5 cullerades d'oli d'oliva verge
3 cullerades d'olivada1 tasseta de reducció de taronja (opcional)
2 cullerades de vinagre balsàmic
Anet
Sal

Elaboració:

Talleu el fonoll a daus petits i regulars, i escaldeu-los en un cassó amb aigua bullent durant uns segons; refredeu-los en un bol amb aigua freda i gel.
Després, poseu els daus petits en un bol i amaniu-los amb sal, oli i vinagre.
Mentrestant, talleu el llom de bacallà a làmines de mig centímetre de gruix i amaniu-ho amb oli i vinagre.
I ja per acabar, emplateu els daus de fonoll i poseu-hi a sobre el bacallà. Col·loqueu-hi al voltant uns grills de taronja pelats, uns anells de ceba tendra i l'olivada. Amaniu el conjunt del plat amb un raig d'oli i una mica de reducció de taronja. Podeu guarnir el plat amb unes branquetes d’anet.

Font: Les receptes de la nova Cuina Catalana per Oriol Rovira Restaurant Els Casals

Referència recepta: 0039 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen:






Comentaris

Entrades populars