MORRO DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I PEUS DE PORC


Ingredients 4 persones:

4 talls de morro de bacallà de 125 grams
Farina
2 pebrots vermells escalivats
2 albergínies escalivades
1 ceba tendra
2 peus de porc bullits
Crema de llet
Julivert
Sucre
Sal
Pebre
Oli

Elaboració:

Per fer la salsa d'alls dolços, poseu mantega, oli i alls pelats i laminats en una paella i deixeu que els alls s'estovin.
Mentrestant, salteu en una altra paella la ceba tendra tallada en juliana amb una mica d'oli. Quan els alls estiguin una mica fets, incorporeu-hi el sucre. Quan la ceba s'hagi estovat, afegiu-hi l'escalivada, sal i pebre i salteu-ho. A continuació, incorporeu la crema de llet a la salsa d'alls i tritureu-la amb un "túrmix". Tot seguit, enfarineu el bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli abundant. I ja per acabar, poseu la salsa d'alls al fons del plat, col·loqueu l'escalivada a sobre i el bacallà damunt de tot. Disposeu els peus de porc al costat i cobriu-ho amb el julivert.

Font: Les receptes de la nova Cuina Catalana per Paula Casanovas Restaurant Les Petxines

Referència recepta: 0037  Categoria: 2er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars