ESGARRAT


Ingredients 4 persones:

6 pebrots vermells
250 grams de bacallà
Olives (opcional)
All
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Es rosteixen els pebrots sencers i el bacallà en una planxa o brasa. Un cop fets, es retiren del foc i es deixen refredar.
Es pelen els pebrots, es tallen amb les mans en tires irregulars i es disposen en una font. A continuació, s’esqueixa el bacallà, se li retiren les espines i es posen a la font sobre els pebrots. Finalment, s'assaona tot amb l'all picat i la sal, es rega amb abundant oli i es deixa reposar. Si es desitja, es poden utilitzar olives per decorar.

Consell: Es pot acompanyar el plat amb unes torrades de pa calent o unes rodanxes d'ou dur.

Font: La cocina de casa con el toque de los grandes chefs

Referència recepta: 0029  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars