AMANIDA MURCIANA


Ingredients 4 persones:

Bacallà salat 250 grams
Tomàquet 2 u.
Ceba tendra 1 u.
“Chicharra” o pebrots vermell 100 grams
Olives variades 150 grams
Oli d’oliva 1 gotet
Cibulet
Sal



 Elaboració:

Es rosteixen en les brases el bacallà i la “chicharra” o pebrot vermell.

S'esmicola el bacallà, es talla la “chicharra” i es barregen en un bol amb el tomàquet i la ceba trossejats i les olives. S'amaneix amb oli i sal, s'empolvora amb cibulet picat i se serveix en una font.

Nota: La escalfor de les brases s'evapora part de la sal del bacallà. No obstant això, per amanir aquesta amanida cal ser prudent amb la sal i generós amb un bon oli d'oliva.

Font: La cocina de casa con el toque de los grandes chefs

Referència recepta: 0027  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars