AMANIDA DE BACALLÀ AMB LLAGOSTINS I CALÇOTS


Ingredients 4 persones:

8 cirerols ( tomàquets cherry)
16 llagostins
3 calçots
200 grams de bacallà
1 escarola
Salsa romesco
Oli d’olives negres
Vinagre de Mòdena
Sal
Pebre
Oli d’oliva

Elaboració:

Talleu el bacallà a daus, afegiu-hi pebre i oli i deixeu-ho macerar durant 4 hores. Feu bullir aigua amb sal en un cassó i escaldeu-hi els llagostins pelats, refredeu-los en un bol amb aigua i gel. Daureu els calçots tallats a trossos en una paella amb oli. Per servir-ho, col·loqueu el bacallà al centre del plat, disposeu els llagostins i els calçots a sobre, poseu els cirerols tallats per la meitat al voltant. Guarniu-ho amb la vinagreta de vinagre de Mòdena, la d’olives negres, el romesco i l’escarola amanida.

Font: Les receptes de la nova cuina catalana per Diego Campos del Restaurant Rincón de Diego

Referència recepta: 0056  Categoria: 1er Plat   Temporada: Hivern
Origen: 


Comentaris

Entrades populars