ARRÒS DE PARAIGÜERO


Ingredients:

Bacallà
Botifarra negra de sang
Tomàquet
Ceba
Arròs
Oli d’oliva
Aigua o brou d’escudella

Elaboració:

En una cassola de terrissa, sofregiu la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi el bacallà dessalat i esqueixat i després la botifarra esparracada. Remeneu-ho unes quantes vegades.
Aboqueu-hi l’arròs i remeneu-lo igualment diversos cops fins que s’impregni del sabor del conjunt.
Agregueu-hi l’aigua o el brou bullint. Deixeu que cogui fins que l’arròs quedi caldós, com si fos a la cassola.

COMENTARI: L’arròs de paraigüero és una preparació culinària considerada una “relíquia d’altres temps”. 

Font: La Cuina del bacallà a Catalunya 


Referència recepta: 0048  Categoria: Plat únic   Temporada: Tot l’any
Origen:

Comentaris

Entrades populars