AMANIDA DE BACALLÀ ROSTIT


Ingredients 4 persones:

100 grams de bacallà dessalat
1 ceba
2 pebrots vermells
2 pebrots verds
1 tomàquet
1 porro
Oli d'oliva verge
Sal

 Elaboració:

Es tallen els pebrots en tires i la ceba en quadradets i es sofregeixen bé. A continuació, s'afegeix el tomàquet i es deixa ofegar. Seguidament, es posa a punt de sal.
Es rosteix, el bacallà al forn o a la brasa i es fregeix el porro, prèviament tallat a tires molts fines.
Per a la presentació, es col·loca en el plat un llit de ceba i pebrots. Es cobreix amb les làmines de bacallà i es decora amb el porro fregit. Finalment, s'amaneix tot amb oli d'oliva verge.

Consell: En cas d'haver de dessalar el bacallà, s'ha de posar en remull 24 hores abans i canviar l'aigua tres vegades durant aquest temps.

Font: La cocina de casa con el toque de los grandes chefs

Referència recepta: 0028  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen:

Comentaris

Entrades populars