AMANIDA DE PATATA I BACALLÀ


Ingredients 4 persones:

4 Patates mitjanes
2 Cullerades de vi blanc
400 grams de bacallà esqueixat
4 Tomàquets vermells
1 Cullerada de ceba tendra
7 Cullerades d'oli
1 ½  cullerades de vinagre
3 Ous durs
1 Escarola
1 porradell picat

Elaboració:

Rentar molt bé les patates, punxar superficialment i passar-les a una olla amb aigua freda i sal, coure durant 25-30 minuts segons mida i varietat, retirar i deixar refredar fins que es puguin pelar. Tallar-les a rodanxes, disposar-les en forma de corona i amanir amb la mescla que farem de dues cullerades de vinagre, un filet d'oli i un pessic de sal.
Disposar el bacallà en un recipient amb una mica d'oli. Emulsionar la vinagreta i afegir la ceba picada. Blanquejar els tomàquets, pelar-los i tallar-los a quadradets sense les llavors.
Coure els ous i tallar-los a rodanxes.
Posar una mica d'escarola al centre de la corona de patates i els daus de tomàquet damunt; repartir el bacallà damunt de les patates, amanir tot amb la vinagreta i el porradell picat, finalment disposar l'ou dur al voltant.

Font: Escola de Cuina Gormand

Referència recepta: 0053  Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars