BACALLÀ A LA HERCULINA

Ingredients 4 persones:

750 grams bacallà
500 grams patates.
3 Cullerades pa ratllat.
3 Cullerades de julivert picat.
2 Cebes picades molt fines.
1 Cabeça d'alls.
1 Cullerada de vinagre
1 Gotet de vi Jerez sec.
¼ l. Oli



Elaboració:

Posar en remull el bacallà durant 24 hores, canviant l'aigua.
Tallar enquadrats petits i posar-los a coure fins que aixequi el bull. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes molt fines. Posar en tartera una capa del bacallà cuit, una altra de patates tallades, i una altra de julivert, ceba i pa ratllat i una altra de bacallà i així successivament.
En el morter posar un cabeça d'alls, una cullerada de ceba picada, afegir l'oli i el vinagre i tirar aquesta barreja per sobre. Afegir la copa de xerès quan estigui gairebé cuit i si quedés molt espès tirar-li una mica d'aigua de cocció del bacallà.
Servir en cassola de fang



Referència recepta: 0055  Categoria: Plat únic   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars