MILFULLS DE BACALLÀ I PATATA AMB VINAGRETA

Ingredients 4 persones:

Per al milfulls de bacallà:

170 g de morro de bacallà dessalat
1 patata
Oli d'oliva
Sal Maldon

Per a la vinagreta:

¼ l. d'oli d'ametlla
50 grams de vinagre balsàmic
25 grams de pell de llimona confitada
35 grams de pell de taronja confitada
Sal d'olives negres

Per a la guarnició:

Amanida variada

Per a la salsa de taronja sanguínia:

250 grams de suc de taronja
8 grams de farina de blat de moro

Elaboració:
              
Per començar, talleu la patata a làmines molt fines i confiteu-la en una paella amb oli abundant.
Mentrestant, poseu el morro de bacallà en un cassó amb oli abundant i confiteu-lo al forn a 70 graus durant uns 15 minuts.
Per fer la vinagreta, barregeu en un bol l'oli d'ametlla, el vinagre balsàmic, la pell de taronja i llimona confitades i la sal d'olives negres.
Per fer el milfulls poseu en un motllo una capa de bacallà laminat, amaniu-lo amb la vinagreta, poseu-hi a sobre una capa de patata confitada i una mica de sal. Torneu a fer el mateix fins a omplir el motllo.
Per fer la salsa de taronja sanguínia, escalfeu el suc de taronja en un cassó i barregeu-lo amb la farina de blat de moro.
I ja per acabar, feu un cordó de salsa de taronja a la base del plat, poseu el milfulls en un costat, a l'altre costat guarniu el plat amb una mica d'amanida i salseu-ho tot amb la vinagreta.


Font: Les receptes de la nova Cuina Catalana de Jeroni Castell Restaurant Les Moles 

Referència recepta: 0042 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars