ESPAGUETIS AMB BACALLÀ


Ingredients 4 persones:

400 grams de espaguetis
300 grams de bacallà dessalat
200 grams de tomàquet natural triturat
100 grams de cebes tendres
Julivert
Cibulet fresc





Condimenta aquest plat amb herbes fresques per poder tindrà tot el seu bon gust

Elaboració:

Coem la pasta en aigua bullint amb sal i unes gotes d'oli. Deixem al dent, escorreu i reservem.
Mentre tant, preparem un sofregit amb la ceba finament picada fins que quedi transparent.
Ofeguem el bacallà en el sofregit i quan agafi color afegim el tomàquet triturat. Deixem que es faci tot junt durant 10 minuts. Rectifiquem de sal i reservem.
En el moment de servir, ofeguem els espaguetis en 2 cullerades d'oli d'oliva i aromatitzats amb julivert i cibulet picats.
Servir els espaguetis acompanyats de bacallà.

Font: Cualquiera Puede Cocinar

Referència recepta: 0038 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen:



Comentaris

Entrades populars