BACALLÀ A L’ESSÈNCIA DE FESTUCS AMB ALFÀBREGA
Ingredients per a 4 persones:
500 grams de
bacallà sec (remullat)
1 pebrot vermell
1 pebrot groc
50 grams de festucs
40 grams
d'alfàbrega
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Cuinar els pebrots al forn, pintar-los amb oli lleugerament, per tal
que no es cremin a 170 º C, durant 10 minuts. Retireu-los del forn per eliminar
la pell i tallar-los en tires. Poseu el bacallà en aigua bullint amb sal durant
uns 10 minuts, un cop fet traieu-lo del l'aigua. Reserveu-lo.
Prepararem les picades.
Prepareu al túrmix, l’oli d'alfàbrega, amb oli, alfàbrega i la meitat
dels festucs, i sal, piqueu-lo fins que
hagueu obtingut una barreja homogènia. Composeu el plat posant els pebrots, el
bacallà esmicolat, els pistatxos picats, i finalment, l'oli d'alfàbrega.
Font:
http://www.adnkronos.com
Referència
recepta: 0198 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada