BACALLÀ A L’ESSÈNCIA DE FESTUCS AMB ALFÀBREGA

Ingredients per a 4 persones:

500 grams de bacallà sec (remullat)
1 pebrot vermell
1 pebrot groc
50 grams de festucs
40 grams d'alfàbrega
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Cuinar els pebrots al forn, pintar-los amb oli lleugerament, per tal que no es cremin a 170 º C, durant 10 minuts. Retireu-los del forn per eliminar la pell i tallar-los en tires. Poseu el bacallà en aigua bullint amb sal durant uns 10 minuts, un cop fet traieu-lo del l'aigua. Reserveu-lo.
Prepararem les picades.
Prepareu al túrmix, l’oli d'alfàbrega, amb oli, alfàbrega i la meitat dels festucs, i  sal, piqueu-lo fins que hagueu obtingut una barreja homogènia. Composeu el plat posant els pebrots, el bacallà esmicolat, els pistatxos picats, i finalment, l'oli d'alfàbrega.


Font: http://www.adnkronos.com

Referència recepta: 0198 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  



Comentaris

Entrades populars