BACALLÀ AMB “PAPAS” ESTIL CANARI

Ingredients per a 6 persones:

12 trossos de 75 grams / unitat de bacallà penca
600 grams de patates
3 dl. d'oli d'oliva
Aigua
8 grans d'all
Uns brins de safrà
1 cullerada de julivert picat
Unes llesques de pa
150 grams de farina per arrebossar
Una mica de pebre blanc acabat de moldre
Sal
Aigua

Elaboració:

En una paella al foc amb l'oli, fregir el bacallà ben sec i prèviament enfarinat. Escórrer i reservar.
En el mateix oli, un cop ben filtrat, fregir les patates pelades i tallades a làmines. Escórrer-les i passar-les a una cassola, col·locar el bacallà sobre patates. Afegir aigua suficient per tapar el conjunt.
Amb una part de l'oli, fregir els alls pelats i sencers i després escorreu-los.
Picar el safrà al morter amb els alls, el julivert, el pebre i el pa remullat amb aigua. Deixatar la pasta amb una mica de brou de la cocció anterior i tirar-la en el guisat. Acaba de coure amb foc suau perquè acabi la seva cocció, comprovar el saó i servir immediatament.

Font: todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0183 Categoria: Plat únic Temporada: Tot el any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars