EMPEDRAT DE BLAT SARRAÍ AMB BACALLÀ
Ingredients per a 1 persones:
90 grams de blat sarraí
½ pebrot vermell
1 ceba petita
½ pebrot verd
1 ½ tomàquet madur
140 grams bacallà dessalat
4 cullerades soperes oli d'oliva verge
1 cullerada sopera vinagre
30 grams de olives negres sense pinyol
Elaboració:
Bullir el blat sarraí durant 20 minuts en un cassó amb aigua abundant.
No ha de quedar massa cuit. Refredar amb aigua freda i escórrer bé.
Rentar i trossejar els pebrots, la ceba i el tomàquet. Desfilar el
bacallà. Barrejar el blat sarraí amb la resta d'ingredients i amanir amb oli,
vinagre i si s'escau afegir una mica de sal.
També es pot fer amb:
Civada, ordi, blat, blat tendre, arròs integral, quinoa.
Font: Cuina per diabètic
Referència
recepta: 0189 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada