EMPEDRAT DE BLAT SARRAÍ AMB BACALLÀ

Ingredients per a 1 persones:

90 grams de blat sarraí
½  pebrot vermell
1 ceba  petita
½ pebrot verd
1 ½ tomàquet madur
140 grams bacallà dessalat
4 cullerades soperes oli d'oliva verge
1 cullerada sopera vinagre
30 grams de olives negres sense pinyol

Elaboració:

Bullir el blat sarraí durant 20 minuts en un cassó amb aigua abundant. No ha de quedar massa cuit. Refredar amb aigua freda i escórrer bé.
Rentar i trossejar els pebrots, la ceba i el tomàquet. Desfilar el bacallà. Barrejar el blat sarraí amb la resta d'ingredients i amanir amb oli, vinagre i si s'escau afegir una mica de sal.
També es pot fer amb:
Civada, ordi, blat, blat tendre, arròs integral, quinoa.

Font: Cuina per diabètic

Referència recepta: 0189 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars