LLOM DE BACALLÀ AMB CHUTNEY DE CEBA I MANDARINES
Ingredients per a 4 persones:
Llom de bacallà dessalat
1 ceba gran
4 mandarines
3 culleres de vinagre balsàmic
2 cullerades soperes de sucre blanc
2 cullerades soperes de sucre de canya
Sal
Pebre
Elaboració:
En una paella amb una mica d'oli sofregirem la ceba tallada el més fina
que puguem, la daurem a poc a poc, afegim el grills de mandarina i seguim
saltejant tot, afegim el vinagre i barregem bé. Finalment afegirem els sucres i
que es cogui tot fins caramelitzar tot el conjunt, a foc mitjà, uns 10 minuts.
Salpebrem i reservem
A aquest chutney se li pot afegir canyella, o vainilla per aromatitzar.
Coem el bacallà a baixa temperatura.
Referència
recepta: 0195 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada