BACALLÀ A LA MARINERA


Ingredients per a 4 persones:

800 grams de bacallà morro
2 cebes
5 grans d'all
Julivert
2 dl. d’oli d'oliva
1 fulla petita de llorer
Pa ratllat
Sal
Pebre

Elaboració:

Poseu una cassola amb aigua freda al foc, amb el bacallà a trossos. Deixeu escalfar l’aigua, però sense que arrenqui el bull.
A mitja cocció escorreu el bacallà de l’aigua i col·loqueu-lo en una cassola de terrissa; saleu i empebreu.
En una paella a part feu un sofregit amb la ceba tallada fina; quan quasi sigui rossa afegiu-hi la fulla de llorer, i l’all també tallat fi; un cop ros, tireu-hi el julivert i, immediatament, cobriu amb el sofregit els trossos de bacallà.
Si queda massa eixut, afegiu-hi, pel costats, 1 llossada d’aigua.
Empolseu-lo amb el pa ratllat i introduïu-lo al forn perquè es dauri.

Font: El Gran Llibre de la Cuina Catalana

Referència recepta: 0186 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars