MACARRONS A LA CREMA AMB BACALLÀ I BOLETS

Ingredients per a 4 persones:

500 grams de macarrons
400 cl. de crema de llet
300 grams de bolets variats, nets i tallats
300 grams de bacallà dessalat
1 gra d'all picat
1 culleradeta d'assaonador Avecrem (All i Julivert)
Oli d'oliva

Elaboració:

Bullir els macarrons tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli.
Poseu una paella al foc amb 3 o 4 cullerades d'oli i l'all. Quan aquest comenci a daurar-se afegir-hi els bolets i saltar-los uns minuts, fins que treguin tota l’aigua.

Afegir-hi el bacallà tallat a trossos petits. Saltar-ho tot junt i empolvorar amb l'assaonador Avecrem (All y Julivert). Afegir-li la crema de llet i deixar-lo reduir uns minuts. Afegir-lo la barreja anterior als macarrons. Remenar-lo bé i rectifiqueu de sal i pebre si fos necessari.


Font: http://www.gallinablanca.cat

Referència recepta: 0203 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars