ARRÒS CREMÓS AMB BOLETS I BACALLÀ
300 grams d'arròs
300 grams de bacallà esqueixat
200 grams de pèsols desgranats
200 grams de bolets o xampinyons
1 ceba
2 porros
3 grans d'all
Aigua
Oli d’oliva verge extra
Sal
Julivert
Elaboració:
Elaboració:
Pica la ceba tendra i el porro i posa'ls a sofregir en una cassola gran
amb una mica d'oli. Quan es daurin una mica, afegeix els bolets trossejades i
els pèsols i ofega-ho. Cuina durant 2-3 minuts.
Després, afegeix l'arròs, ofegar-ho bé el conjunt i aboca aigua (doble
quantitat que d'arròs). Cuina-ho durant 10-12 minuts. Un cop cuinat l'arròs,
afegeix el bacallà dessalat i tallat a dauets. Posa a punt de sal, si fes
falta.
Per l'allioli, piqueu en un morter 3 grans d'all, aboca a poc a poc oli
i remou fins a tindrà una pasta consistent.
Serveix l'arròs cremós en una plàtera i el allioli, en una salsera.
Adorneu-ho amb una branca de julivert.
Consell:
Perquè els grans d'arròs no s'enganxin uns als altres, s'afegiu-hi a
l'aigua en què es cou unes gotes de llimona.
Font: http://www.hogarutil.com/cocina de
Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0187 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada