MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB SALSA D’AVELLANES
Ingredients per a 4 persones:
1 kg de bacallà net d’espines i pell
1 ou cru
3 grans d’all fregit
1 ceba tallada Brunoisse i ofegada
½ l. d’oli per fregir les albergínies
25 grams de farina per arrebossar
molla de pa remullada amb 1 dl. de llet
Sal
Pebre
Julivert
Salsa
2 cebes tallades a Brunoisse
2 porros tallats en Brunoisse
1 fulla de llorer
2 pastanagues tallades a Brunoisse
1 got de moscatell
2 dl. d’oli
100 grams de avellanes picades
20 grams de farina
½ l. de fumet de peix
Panses de corint remullades
Farigola
Elaboració:
Font: La cuina de
l’avellana
Referència
recepta: 0190 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada