BACALLÀ AMB PATATES
Ingredients per a 4 persones:
4 patates
4 trossos de
bacallà
1 ceba
2 grans d'all
Brou
1 ou
Farina
3 cullerada de
salsa de tomàquet
Julivert picat
Sal
Elaboració:
Dessalem el bacallà, mantenint-lo 48 hores en aigua freda, que canviarem
3 vegades. Traiem la pell i les espines i amb elles i alguna cantonada de
bacallà fem un brou. El colem i reservem a foc lent, deixant-lo proper a la
temperatura d'ebullició.
Pelem les patates i les tallem en rodanxes de ½ cm. de gruix.
Piquem la ceba i les dents d'all, sofregint a continuació en una
cassola amb una mica d'oli d'oliva i sal. Afegim les patates quan transparenti
la ceba, les ofeguem un o dos minuts, afegim julivert picat i cobrim amb el
brou fet amb les restes de bacallà. Deixem coure uns 20 minuts a foc lent.
Mentrestant, arrebossem els trossos de bacallà en farina i ou,
fregint-los en oli d'oliva calent, amb prou feines mig minut per cada costat.
Incorporem el bacallà i la salsa de tomàquet al guisat i deixem coure
cinc minuts, movent la cassola de tant en tant perquè travi la salsa.
Font: El Menú de cada día
de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0201 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada