BACALLÀ AMB PATATES

Ingredients per a 4 persones:

4 patates
4 trossos de bacallà
1 ceba
2 grans d'all
Brou
1 ou
Farina
3 cullerada de salsa de tomàquet
Julivert picat
Sal

Elaboració:

Dessalem el bacallà, mantenint-lo 48 hores en aigua freda, que canviarem 3 vegades. Traiem la pell i les espines i amb elles i alguna cantonada de bacallà fem un brou. El colem i reservem a foc lent, deixant-lo proper a la temperatura d'ebullició.
Pelem les patates i les tallem en rodanxes de ½ cm. de gruix.
Piquem la ceba i les dents d'all, sofregint a continuació en una cassola amb una mica d'oli d'oliva i sal. Afegim les patates quan transparenti la ceba, les ofeguem un o dos minuts, afegim julivert picat i cobrim amb el brou fet amb les restes de bacallà. Deixem coure uns 20 minuts a foc lent.
Mentrestant, arrebossem els trossos de bacallà en farina i ou, fregint-los en oli d'oliva calent, amb prou feines mig minut per cada costat.
Incorporem el bacallà i la salsa de tomàquet al guisat i deixem coure cinc minuts, movent la cassola de tant en tant perquè travi la salsa.

Font: El Menú de cada día de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0201 Categoria: Plat únic Temporada: Tot el any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars