BACALLÀ A L’ANGLESA
Bacallà
Llet
Mantega
Rodanxes de llimona
Anxoves
Cebetes petites
Julivert picat
1 gra d'all
Oli d’oliva
Pebre negre acabat
de moldre
Llesques de pa
untades amb mantega
Pa picat
Elaboració:
Es bullen, amb llet i aigua barrejades, uns
talls de bacallà, tallats en mides regulars. Es deixa escórrer. S'agafa una
cassola, es posa mantega i oli, unes rodanxes de llimona, anxoves, cebetes
petites senceres, julivert picat, una mica de pebre negre i un all, tot això es
cou amb poc foc.
Posar la meitat del condiment en una cassola que resisteixi al foc; es posa sobre el bacallà, envoltat de pa fregit en mantega, tirar sobre el bacallà la restant salsa; escampeu-hi el pa ratllat i poseu la cassola al forn temperat, per fer una lleugera crosta.
Posar la meitat del condiment en una cassola que resisteixi al foc; es posa sobre el bacallà, envoltat de pa fregit en mantega, tirar sobre el bacallà la restant salsa; escampeu-hi el pa ratllat i poseu la cassola al forn temperat, per fer una lleugera crosta.
Font: Carmencita la buena
cocinera
Referència
recepta: 0129 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada