LASANYA DE BACALLÀ

Ingredients:

Per la lasanya

800 grams de bacallà dessalat i sense pell ni espines
2 cebes trinxades
4 dents d'all aixafats
4 tomàquets sense pell ni llavors
½ tassa d'oli
100 grams d'olives sense os
3 cullerades de farina
400 grams de plaques de lasanya cuita
                                                                                 Formatge ratllat

Per la beixamel

4 cullerades de mantega
6 cullerades de farina
4 tasses de llet
2 cullerades de parmesà
Sal
Nou moscada

Elaboració:


Pel farcit de la lasanya

Posem oli en una paella i ofeguem la ceba i l'all. Afegim el bacallà esqueixat i el deixem fregir uns minuts. Retirem els alls i afegim el tomàquets trossejat, les olives trossejades i la farina. Ho deixem espessir una mica. Ho retirem i reservem.

Per la beixamel

Desfem la mantega en un cassó al foc, daurem la farina amb la mantega i a foc lent anem posant molt a poc a poc la let sense parar de remenar. Li posem sal i nou moscada al gust i ho deixem al foc fins que comenci a espessir.

Muntatge

En una font anem fent capes de plaques de lasanya cuites amb barreja de bacallà. Finalment l'acabem amb plaques de lasanya i a sobre la beixamel i el formatge ratllat. Ho gratinem al forn i quan el formatge estigui daurat ho trèiem.

Font: http://lefabuleuxdestinduchocolat.blogspot.com

Referència recepta: 0133 Categoria: 1err Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 





Comentaris

Entrades populars