LASANYA DE BACALLÀ
Per la lasanya
800 grams de
bacallà dessalat i sense pell ni espines
2 cebes trinxades
4 dents d'all
aixafats
4 tomàquets sense
pell ni llavors
½ tassa d'oli
100 grams d'olives
sense os
3 cullerades de
farina
400 grams de
plaques de lasanya cuita
Formatge ratllat
Per la beixamel
4 cullerades de
mantega
6 cullerades de
farina
4 tasses de llet
2 cullerades de
parmesà
Sal
Nou moscada
Elaboració:
Pel farcit de la
lasanya
Posem oli en una paella i ofeguem la ceba i l'all. Afegim el bacallà
esqueixat i el deixem fregir uns minuts. Retirem els alls i afegim el tomàquets
trossejat, les olives trossejades i la farina. Ho deixem espessir una mica. Ho
retirem i reservem.
Per la beixamel
Desfem la mantega en un cassó al foc, daurem la farina amb la mantega i
a foc lent anem posant molt a poc a poc la let sense parar de remenar. Li posem
sal i nou moscada al gust i ho deixem al foc fins que comenci a espessir.
Muntatge
En una font anem fent capes de plaques de lasanya cuites amb barreja de
bacallà. Finalment l'acabem amb plaques de lasanya i a sobre la beixamel i el
formatge ratllat. Ho gratinem al forn i quan el formatge estigui daurat ho
trèiem.
Font:
http://lefabuleuxdestinduchocolat.blogspot.com
Referència
recepta: 0133 Categoria: 1err Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada