BORRIDA DE BACALLÀ

Ingredients 6 persones:

12 trossos de 80 grams / u. de bacallà penca

Condiments

1 ceba
1 branqueta de farigola
1 fulla de llorer
1 cullerada de postres de julivert picat
Uns grans de pebre negre
2 claus d'espècia
1 branqueta de fonoll fresc
2 grans d'all

Salsa maionesa amb all

2 grans d'all
2 rovells d'ou
Unes gotes de vinagre
¼ d'oli d'oliva de baixa acidesa

Elaboració:

Posar els trossos de bacallà en una cassola amb la ceba a rodanxes, la farigola, el llorer, el fonoll, els alls pelats, el julivert, el pebre i el clau. Cobrir-ho tot amb aigua i portar-lo al foc per a la seva cocció.
Mentrestant, picar bé els alls al morter, afegir els rovells i muntar una maionesa amb l'oli. Quan comenci a emulsionar, addicionar amb una mica del brou de la cocció del bacallà i el vinagre.
En el moment de servir, posar els trossos de bacallà en una safata o en sis plats, procurant que no quedi cap dels condiments fets servi en la cocció.
Cobriu el bacallà amb la salsa i escampar-hi julivert picat.
Servir immediatament.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0150 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars