BORRIDA DE BACALLÀ
12 trossos de 80
grams / u. de bacallà penca
Condiments
1 ceba
1 branqueta de
farigola
1 fulla de llorer
1 cullerada de
postres de julivert picat
Uns grans de pebre
negre
2 claus d'espècia
1 branqueta de
fonoll fresc
2 grans d'all
Salsa maionesa amb all
2 grans d'all
2 rovells d'ou
Unes gotes de
vinagre
¼ d'oli d'oliva de
baixa acidesa
Elaboració:
Posar els trossos de bacallà en una cassola amb la ceba a rodanxes, la
farigola, el llorer, el fonoll, els alls pelats, el julivert, el pebre i el
clau. Cobrir-ho tot amb aigua i portar-lo al foc per a la seva cocció.
Mentrestant, picar bé els alls al morter, afegir els rovells i muntar
una maionesa amb l'oli. Quan comenci a emulsionar, addicionar amb una mica del
brou de la cocció del bacallà i el vinagre.
En el moment de servir, posar els trossos de bacallà en una safata o en
sis plats, procurant que no quedi cap dels condiments fets servi en la cocció.
Cobriu el bacallà amb la salsa i escampar-hi julivert picat.
Servir immediatament.
Font: Todo el bacalao a su alcance
Referència
recepta: 0150 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada