ARRÒS AMB VERDURES PEBROTS I BACALLÀ

Ingredients 4 persones:

200 grams d'arròs
400 grams de bacallà dessalat
1 litre de brou de verdures o d'aigua
1 carbassó
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 gra d'all
500 grams de tomàquet natural
2 cullerades d'oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Fem el sofregit de verdures per a l'arròs tallant el carbassó a daus, les ceba en quadradets, i els pebrots en quadradets llevant-los les llavors prèviament. Escalfem l'oli en una cassola i sofregim la ceba a foc lent durant uns cinc minuts, afegim el carbassó, els pebrots i deixem coure a foc lent fins que comencin a daurar-se. Afegim el tomàquet, l'all picat, i deixem coure 30 minuts més. Posem a punt de sal. Afegim l'arròs i deixem que s'ofeguin amb les verdures. Cobrim amb el brou de verdures o amb aigua i deixem que cogui a foc suau durant 15 minuts. Transcorregut aquest temps afegim al arròs el bacallà esqueixat i deixem que cogui durant 5 minuts més.
Traiem la cassola del foc i deixem que reposi durant 5 minuts destapat. Servim calent.

Font: El bacalao manda en la cocina

Referència recepta: 0126 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars