ARRÒS AMB VERDURES PEBROTS I BACALLÀ
200 grams d'arròs
400 grams de
bacallà dessalat
1 litre de brou de
verdures o d'aigua
1 carbassó
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 gra d'all
500 grams de
tomàquet natural
2 cullerades d'oli
d'oliva
Sal
Elaboració:
Fem el sofregit de verdures per a l'arròs tallant el carbassó a daus,
les ceba en quadradets, i els pebrots en quadradets llevant-los les llavors
prèviament. Escalfem l'oli en una cassola i sofregim la ceba a foc lent durant
uns cinc minuts, afegim el carbassó, els pebrots i deixem coure a foc lent fins
que comencin a daurar-se. Afegim el tomàquet, l'all picat, i deixem coure 30
minuts més. Posem a punt de sal. Afegim l'arròs i deixem que s'ofeguin amb les
verdures. Cobrim amb el brou de verdures o amb aigua i deixem que cogui a foc
suau durant 15 minuts. Transcorregut aquest temps afegim al arròs el bacallà
esqueixat i deixem que cogui durant 5 minuts més.
Traiem la cassola del foc i deixem que reposi durant 5 minuts destapat.
Servim calent.
Font: El bacalao manda en
la cocina
Referència
recepta: 0126 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada