BACALLÀ EN ESCABETX (II)
12 trossos de 80
grams / u. de bacallà penca
1 cullerada sopera
de vinagre
120 grams de farina
per arrebossar
Aigua
3 dl. d'oli
Sal
2 ous per
arrebossar
Picada
Uns brins de safrà
6 dents d'all
2 claus d'espècies
1 taronja mitjana
(pell seca)
Elaboració:
En una paella parisienne amb oli, fregir el bacallà, que s'haurà
arrebossat amb la farina i l'ou batut. Escórrer bé i passar-lo a una cassola de
fang.
Amb l'ajuda del morter picar el safrà, els alls, els claus i la pell de
taronja. Afegir l'aigua necessària perquè pugui cobrir el bacallà i després el
vinagre i la sal. Passar-ho a la cassola i deixeu-ho coure uns minuts perquè el
bacallà quedi impregnat de tot el seu aroma i sabor.
Servir tot seguit.
Font:Todo el bacalao a su alcance recepta de Sra.
María Antonia Palma
Referència
recepta: 0149 Categoria: 2onr Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada