BACALLÀ EN ESCABETX (II)

Ingredients 6 persones:

12 trossos de 80 grams / u. de bacallà penca
1 cullerada sopera de vinagre
120 grams de farina per arrebossar
Aigua
3 dl. d'oli
Sal
2 ous per arrebossar

Picada

Uns brins de safrà
6 dents d'all
2 claus d'espècies
1 taronja mitjana (pell seca)

Elaboració:

En una paella parisienne amb oli, fregir el bacallà, que s'haurà arrebossat amb la farina i l'ou batut. Escórrer bé i passar-lo a una cassola de fang.
Amb l'ajuda del morter picar el safrà, els alls, els claus i la pell de taronja. Afegir l'aigua necessària perquè pugui cobrir el bacallà i després el vinagre i la sal. Passar-ho a la cassola i deixeu-ho coure uns minuts perquè el bacallà quedi impregnat de tot el seu aroma i sabor.
Servir tot seguit.

Font:Todo el bacalao a su alcance recepta de Sra. María Antonia Palma

Referència recepta: 0149 Categoria: 2onr Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars