TÀRTAR DE BACALLÀ

Ingredients 6 persones:

1,2 kg de bacallà morro

Condiments

1 gra d'all
2 cebes tendres
2 cebes de mida mitjana
3 tomàquets madurs durs
Oli d'oliva
Julivert picat
Olives negres sense pinyol
Pebre blanc acabat de moldre

Decoració del plat

Herbes dels canonges
Tomàquets verds
Olives arbequines

Elaboració:

Escórrer el bacallà pressionant amb les mans perquè desprengui tota l'aigua que absorbit. Trinxar amb ajuda d'un ganivet com si es tractés d'un steak tartare.
Escaldar els tomàquets, netejar-los de pell i llavors i tallar-los a trossos petits. De la mateixa manera tallar totes les cebes, l'all i les olives.
Barrejar tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia. Amaniu amb oli i treballar de nou la massa, que ha de quedar com una pasta untuosa però sense excés d'oli.
Formar sis boles i repartir-les en sis plats. Decorar amb els tomàquets verds tallats a làmines, les herbes dels canonges i les olives arbequines.

Font: Todo el bacalao a su alcance
                      
Referència recepta: 0147 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars