ALBERGÍNIES AMB CAVIAR DE BACALLÀ

Ingredients:

4 albergínies mitjanes
8 cullerades soperes d’ous de bacallà fumades
12 cullerades soperes nata muntada
1 cullerada sopera de cibulet picat
8 fulls d'espinacs
Sal
Pebre


Elaboració:

Netejar les albergínies, assecar i tallar-les a rodanxes circulars de 10 cm de diàmetre.
Salar i deixar reposar durant 20 minuts abans de cuinar-les.
Fregir les albergínies en abundant oli d'oliva sense que agafin excés de color.
Passar-les a paper assecant un cop cuites.
Treure la pell de les albergínies i reservar-la.
Retirar les llavors que podem trobar a l'interior. Salpebrar
Recompondre les albergínies.
Presentar amb una quenelle de nata muntada, els ous de bacallà damunt de les albergínies i unes fulles d'espinacs crues.

Font: 100 recetas para casa Santi Santamaria

Referència recepta: 0131 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 
 

Comentaris

Entrades populars