ALBERGÍNIES AMB CAVIAR DE BACALLÀ
4 albergínies
mitjanes
8 cullerades
soperes d’ous de bacallà fumades
12 cullerades
soperes nata muntada
1 cullerada sopera
de cibulet picat
8 fulls d'espinacs
Sal
Pebre
Elaboració:
Elaboració:
Netejar les
albergínies, assecar i tallar-les a rodanxes circulars de 10 cm de diàmetre.
Salar i deixar
reposar durant 20 minuts abans de cuinar-les.
Fregir les
albergínies en abundant oli d'oliva sense que agafin excés de color.
Treure la pell de
les albergínies i reservar-la.
Retirar les llavors
que podem trobar a l'interior. Salpebrar
Recompondre les
albergínies.
Presentar amb una quenelle
de nata muntada, els ous de bacallà damunt de les albergínies i unes fulles
d'espinacs crues.
Font: 100 recetas para
casa Santi Santamaria
Referència
recepta: 0131 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada