BACALLÀ AL FORN
400 grams de
bacallà remullat, penca o morro, a talls
300 grams de cebes
2 alls
2 porros
300 grams de
patates
4 ous
200 cc. de crema de
llet
Julivert
Sal
Pebre
Farina
Oli
Elaboració:
Peleu i talleu les patates a daus i fregiu-les amb oli abundant.
Saleu-les i retireu-les. En el mateix oli fregiu-hi lleugerament el bacallà ben
escorregut, eixugat i enfarinat.
Retireu oli de paella i deixeu-hi el necessari per fregir-hi la ceba a
rodanxes, i els alls trinxats.
Saleu-ho i remeneu-ho fins que sigui tou. Mentrestant, traieu la
pell i les espines de bacallà i
esmicoleu-lo.
Repartiu les patates al fons de una fon de forn, poseu-hi al damunt el
sofregit de ceba i acabeu-ho posant-hi el bacallà.
Bateu els ous, poseu-hi sal, pebre i dues cullerades de julivert
finalment trinxat.
Barregeu-hi la crema de llet i aboqueu-ho per damunt.
Entreu-ho al forn, calent, fins que la barreja d’ous i crema de llet
comenci a quallar-se.
Font: Receptari de la
Conxita i l’ Anna Maria
Referència
recepta: 0138 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada