BACALLÀ AMB CLOÏSSES

Ingredients:

Bacallà dessalat ( de la part de la penca)
Cloïsses
1 got de vi blanc sec
Ceba
All
Julivert
Pebre negre
Farina blanca
Oli



Elaboració:

Tallem la ceba i la fregim amb oli. A mig coure, hi afegim els grans d’all tallats; no hem de deixar que s’enrosseixin massa.
Enfarinem el bacallà i el posem a la paella, a sobre de la ceba i els alls.
Ha de coure molt poca estona, un 3 o 4 minuts.
Aboquem el got de vi blanc a la paella i la tapem.
Deixem reduir el vi i remenem la paella d’un costat a l’altre perquè el bacallà deixi anar la seva gelatina. L’empolvorem amb julivert picat.
Fem obrir les cloïsses al vapor i les afegim a la cassola.
Es pot servir acompanyat amb una salsera d’allioli o, si us agrada picant, amb una mica de bitxo.

Font: L’Àvia Remei talla el bacallà

Referència recepta: 0130 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars