BACALLÀ AMB CLOÏSSES
Bacallà dessalat (
de la part de la penca)
Cloïsses
1 got de vi blanc
sec
Ceba
All
Julivert
Pebre negre
Farina blanca
Oli
Elaboració:
Tallem la ceba i la fregim amb oli. A mig
coure, hi afegim els grans d’all tallats; no hem de deixar que s’enrosseixin
massa.
Enfarinem el bacallà i el posem a la
paella, a sobre de la ceba i els alls.
Ha de coure molt poca estona, un 3 o 4
minuts.
Aboquem el got de vi blanc a la paella i la
tapem.
Deixem reduir el vi i remenem la paella
d’un costat a l’altre perquè el bacallà deixi anar la seva gelatina.
L’empolvorem amb julivert picat.
Fem obrir les cloïsses al vapor i les
afegim a la cassola.
Es pot servir acompanyat amb una salsera
d’allioli o, si us agrada picant, amb una mica de bitxo.
Font: L’Àvia Remei talla
el bacallà
Referència
recepta: 0130 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada