BACALLÀ IBÈRIC
1 Kg. de bacallà
llauna
300 grams de
mantega de ibèric pur
250 grams de tripes
de bacallà
100 grams de pell
de bacallà
500 grams de
patates
1 bitxo vermell
20 grams de pebre
vermell picant
60 grams de
llardons
6 ous
Oli d'oliva verge
extra
Sal i pebre
Oli de fetge de
bacallà
Elaboració:
Per al puré, confitar les patates en rodanxes en l'oli amb el bitxo ,
passar-ho pel passapurés i amanir amb sal, pebre, el pebre vermell i la meitat
dels llardons.
Amb els tripes netes les posem a assecar. La pell la rostirem fins a
deixar-la cruixent. El bacallà el confitem en el llard a 65 º C, les tripes
fregides fins que es quedin com escorces i els ous fregits en mantega dels que
només posem els rovells.
Muntem el plat amb el puré de patates, donant suport el bacallà les
escorces i la pell, posem el rovell, i sobre els llardons amb un cordó d'oli de
fetge de bacallà.
Font:
www.pescaderiascorunesas.es
Referència
recepta: 0125 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada