BACALLÀ IBÈRIC

Ingredients 4 persones:

1 Kg. de bacallà llauna
300 grams de mantega de ibèric pur
250 grams de tripes de bacallà
100 grams de pell de bacallà
500 grams de patates
1 bitxo vermell
20 grams de pebre vermell picant
60 grams de llardons
6 ous
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Oli de fetge de bacallà

Elaboració:

Per al puré, confitar les patates en rodanxes en l'oli amb el bitxo , passar-ho pel passapurés i amanir amb sal, pebre, el pebre vermell i la meitat dels llardons.
Amb els tripes netes les posem a assecar. La pell la rostirem fins a deixar-la cruixent. El bacallà el confitem en el llard a 65 º C, les tripes fregides fins que es quedin com escorces i els ous fregits en mantega dels que només posem els rovells.
Muntem el plat amb el puré de patates, donant suport el bacallà les escorces i la pell, posem el rovell, i sobre els llardons amb un cordó d'oli de fetge de bacallà.

Font: www.pescaderiascorunesas.es

Referència recepta: 0125 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris