REMENAT DE BACALLÀ AMB LLAGOSTINS I ALLS TENDRES
Ingredients 6 persones:
600 grams de
bacallà penca
1 manat d'alls
tendres
12 llagostins
12 ous
150 grams de
mantega
½ copeta de brandi
Sal
12 triangles de pa
torrat
Un rajolí de nata
líquida
Julivert picat
Elaboració:
En una paella antiadherent o en un cassó d'acer inoxidable saltar els
llagostins pelats i trossejats amb la meitat de la mantega, flamejats amb
brandi i reservar-los.
En un altre recipient amb les mateixes característiques que l'anterior
ofegar lentament els alls nets i trossejats amb la resta de la mantega i una
mica d'aigua. Un cop cuits, afegir els llagostins i el bacallà esmicolat.
Saltegeu al conjunt lleugerament.
Elaboració del
remenat
Batre els ous sense deixar que facin escuma i afegir-los al saltat
anterior. Acostar-lo tot a un foc suau o planxa i, amb ajuda d'una espàtula de
fusta, remoure lentament en forma de ziga-zaga i en totes les direccions amb el
propòsit que els ous quallin de manera uniforme. Quan el remenat estigui sucós
retirar del foc.
Opcionalment es pot afegir una mica de nata líquida perquè el remenat
adquireixi una major cremositat.
Repartir en sis plats, decorar-los amb els triangles de pa i
empolvorar-los amb el julivert.
Font: Todo el bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0142 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada