REMENAT DE BACALLÀ AMB LLAGOSTINS I ALLS TENDRES

Ingredients 6 persones:

600 grams de bacallà penca
1 manat d'alls tendres
12 llagostins
12 ous
150 grams de mantega
½ copeta de brandi
Sal
12 triangles de pa torrat
Un rajolí de nata líquida
Julivert picat

Elaboració:

En una paella antiadherent o en un cassó d'acer inoxidable saltar els llagostins pelats i trossejats amb la meitat de la mantega, flamejats amb brandi i reservar-los.
En un altre recipient amb les mateixes característiques que l'anterior ofegar lentament els alls nets i trossejats amb la resta de la mantega i una mica d'aigua. Un cop cuits, afegir els llagostins i el bacallà esmicolat. Saltegeu al conjunt lleugerament.

Elaboració del remenat

Batre els ous sense deixar que facin escuma i afegir-los al saltat anterior. Acostar-lo tot a un foc suau o planxa i, amb ajuda d'una espàtula de fusta, remoure lentament en forma de ziga-zaga i en totes les direccions amb el propòsit que els ous quallin de manera uniforme. Quan el remenat estigui sucós retirar del foc.
Opcionalment es pot afegir una mica de nata líquida perquè el remenat adquireixi una major cremositat.
Repartir en sis plats, decorar-los amb els triangles de pa i empolvorar-los amb el julivert.

Font: Todo el bacalao a su alcance
                      
Referència recepta: 0142 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars