BACALLÀ CONFITAT AMB POMA ÀCIDA I OLI DE VAINILLA

Ingredients:

4 supremes de bacallà
2 pomes àcides
1 dl. d'oli d'oliva
½ d'oli de gira-sol per macera la vainilla
4 beines de vainilla

Elaboració:

Pelar les pomes amb la pell gruixuda i liquar. Reduirem aquest suc al cassó i a continuació afegirem l'oli d'oliva.
Remenar fins emulsionar i el reservem. Escalfem en un cassó oli d'oliva a una temperatura de 50/60 ° i confiteu dins el bacallà.
Per acabar el plat, emplateu el bacallà al centre i, al voltant, l'emulsió de poma. Decorar amb poma i l'oli de vainilla que prèviament haurem deixat macerar dins de l'oli de gira-sol.


Font: http://labotigadelbacalla.com

Referència recepta: 0132 Categoria: 2onr Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars