BACALLÀ CONFITAT AMB POMA ÀCIDA I OLI DE VAINILLA
Ingredients:
4 supremes de
bacallà
2 pomes àcides
1 dl. d'oli d'oliva
½ d'oli de gira-sol
per macera la vainilla
4 beines de
vainilla
Elaboració:
Pelar les pomes amb la pell gruixuda i liquar. Reduirem aquest suc al
cassó i a continuació afegirem l'oli d'oliva.
Remenar fins emulsionar i el reservem. Escalfem en un cassó oli d'oliva
a una temperatura de 50/60 ° i confiteu dins el bacallà.
Per acabar el plat, emplateu el bacallà al centre i, al voltant, l'emulsió
de poma. Decorar amb poma i l'oli de vainilla que prèviament haurem deixat
macerar dins de l'oli de gira-sol.
Font:
http://labotigadelbacalla.com
Referència
recepta: 0132 Categoria: 2onr Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada