CREPS DE BACALLÀ FRESC I SALMÓ FUMAT
Ingredients 4 persones:
200 grams de
bacallà fresc
200 grams de salmó
fumat
1 ceba
2 grans d'all
400 ml. de llet
2 cullerades de
farina
Oli verge extra
Sal
Julivert
Per a les creps:
3 ous
125 grams de farina
¼ litre de llet
Oli verge extra
Una nou de mantega
Sal
Julivert picat
Elaboració:
Poseu els ous, un pessic de sal, una mica de julivert picat, la farina
i la llet en un got de batedora. Tritureu-lo amb la batedora elèctrica.
Afegiu-li una cullerada d'oli i seguiu batent. Deixeu-la reposar durant 15-20
minuts. Pinteu una paella amb una mica de mantega, aboqueu-li 1 o 2 cullerades
del preparat, esteneu-lo bé per tota la paella i cuineu-lo per els dos costats.
Desfeu-se de la primera i reserveu la resta en un plat. Piqueu la ceba tendra i
una dent d'all molt fins i poseu-les a daurar en una cassola amb una mica
d'oli. Quan agafi una mica de color, afegiu la farina i ofega-ho una mica.
Assaona, aboca la llet a poc a poc sense deixar de batre. Cuineu-la durant 10 minuts.
Talleu el llom de bacallà i el salmó fumats a daus. Trinxeu l'altre gra d'all i
daureu-lo una mica a una paella amb oli. Afegiu-hi els daus de bacallà i salmó
i saltegeu-los. Deixeu-lo temperar una mica, omplir les creps, fregiu-les en
una paella amb una mica d'oli i deixar escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serviu la salsa beixamel en el fons de la font i poseu les creps a sobre. Decoreu-les amb una branqueta de
julivert.
Font: www.hogarutil.com
Referència
recepta: 0123 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada