CREPS DE BACALLÀ FRESC I SALMÓ FUMAT

 
                                              Ingredients 4 persones:

                                          200 grams de bacallà fresc
                                          200 grams de salmó fumat
                                          1 ceba
                                          2 grans d'all
                                          400 ml. de llet
                                          2 cullerades de farina
                                          Oli verge extra
                                          Sal
                                          Julivert

                                         Per a les creps:

                                         3 ous
                                         125 grams de farina
                                         ¼ litre de llet
                                         Oli verge extra
                                         Una nou de mantega
                                         Sal
                                         Julivert picat

Elaboració:

Poseu els ous, un pessic de sal, una mica de julivert picat, la farina i la llet en un got de batedora. Tritureu-lo amb la batedora elèctrica. Afegiu-li una cullerada d'oli i seguiu batent. Deixeu-la reposar durant 15-20 minuts. Pinteu una paella amb una mica de mantega, aboqueu-li 1 o 2 cullerades del preparat, esteneu-lo bé per tota la paella i cuineu-lo per els dos costats. Desfeu-se de la primera i reserveu la resta en un plat. Piqueu la ceba tendra i una dent d'all molt fins i poseu-les a daurar en una cassola amb una mica d'oli. Quan agafi una mica de color, afegiu la farina i ofega-ho una mica. Assaona, aboca la llet a poc a poc sense deixar de batre. Cuineu-la durant 10 minuts. Talleu el llom de bacallà i el salmó fumats a daus. Trinxeu l'altre gra d'all i daureu-lo una mica a una paella amb oli. Afegiu-hi els daus de bacallà i salmó i saltegeu-los. Deixeu-lo temperar una mica, omplir les creps, fregiu-les en una paella amb una mica d'oli i deixar escorre sobre paper absorbent de cuina. Serviu la salsa beixamel en el fons de la font i poseu les creps  a sobre. Decoreu-les amb una branqueta de julivert.

Font: www.hogarutil.com

Referència recepta: 0123 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars