CEBA FARCIDA DE BRANDADA DE BACALLÀ

Ingredients 4 persones:

4 cebes grans
200 grams de bacallà
250 ml d'oli d'oliva verge extra
4 grans d'all
3 fulles de llorer

Per a la salsa holandesa:

2 rovells d'ou
250 grams de mantega
El suc d’ ½ de llimona
Un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado


Elaboració:

Tallar la punta de la ceba i els pèls de l'arrel i retirar la primera capa. Embolicar-la en alumini i posar-la al forn una hora i mitja a 150º C. Per al farciment, posar el bacallà en aigua amb el llorer i escalfar durant 5 minuts. Deixar refredar, escórrer el bacallà i, sense treure-li la pell, passar-lo per la batedora i afegir-hi l'oli a poc a poc fins aconseguir una massa compacta.

Per a la salsa holandesa:

Fondre la mantega en un pot fins que estigui líquida. En un altre recipient, muntar al bany Maria els rovells amb el suc de llimona i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Quan hagi emulsionat, afegir-hi a poc a poc la mantega, com si fos una maionesa.

Buidar la ceba per dins i eliminar les 2 o 3 capes exteriors més dures. Farcir-la amb la brandada de bacallà, tapar-la amb la salsa holandesa i gratinar-la al forn 5 minuts a 150º C.

Font: http://www.gallinablanca.cat

Referència recepta: 0137 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars