CEBA FARCIDA DE BRANDADA DE BACALLÀ
4 cebes grans
200 grams de
bacallà
250 ml d'oli
d'oliva verge extra
4 grans d'all
3 fulles de llorer
Per a la salsa
holandesa:
2 rovells d'ou
250 grams de
mantega
El suc d’ ½ de
llimona
Un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado
Elaboració:
Elaboració:
Tallar la punta de la ceba i els pèls de l'arrel i retirar la primera
capa. Embolicar-la en alumini i posar-la al forn una hora i mitja a 150º C. Per
al farciment, posar el bacallà en aigua amb el llorer i escalfar durant 5
minuts. Deixar refredar, escórrer el bacallà i, sense treure-li la pell,
passar-lo per la batedora i afegir-hi l'oli a poc a poc fins aconseguir una
massa compacta.
Per a la salsa holandesa:
Fondre la mantega en un pot fins que estigui líquida. En un altre
recipient, muntar al bany Maria els rovells amb el suc de llimona i un pessic
d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Quan hagi emulsionat, afegir-hi a poc a poc
la mantega, com si fos una maionesa.
Buidar la ceba per dins i eliminar les 2 o 3 capes exteriors més dures.
Farcir-la amb la brandada de bacallà, tapar-la amb la salsa holandesa i
gratinar-la al forn 5 minuts a 150º C.
Font:
http://www.gallinablanca.cat
Referència
recepta: 0137 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada