PASTÍS FRED DE BACALLÀ I GAMBES

Ingredients 4 persones:

400 grams de bacallà esqueixat
250 grams de gambes pelades
1 llauna petita de puré de tomàquet
3 ous grans
100 cl de nata líquida
Sal i pebre
Oli
Mantega

Elaboració:

Netegem el bacallà dessalat i les gambes, tallem a trossets petits i saltegem en una paella amb una mica d'oli o mantega. Afegim el puré de tomàquet i deixem que es redueixi una mica.
Salpebrem i apartem del foc. Batem els ous juntament amb la nata líquida i afegim a la barreja anterior, remenant bé. Salpebrem.
Untem un motlle rectangular amb mantega i folreu el fons amb un tros de paper d'alumini. Omplim el motlle amb la barreja i coem en el forn al bany Maria de tres quarts d'hora a una hora.
Si pren color massa aviat, cal cobrir-lo amb paper d'alumini.
Esperem que el pastís es refredi, bolquem en una font i retirem el paper d'alumini.

Font: El bacalao manda en la cocina

Referència recepta: 0122 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen:


Comentaris

Entrades populars