BROQUETES DE BACALLÀ

Ingredients:

Bacallà gruixut i dessalat
Cansalada fumada tallada molt fina
Xampinyons petits
Cebes petites
Pebrot verd
Pebrot vermell
Tomàquet cherry
Pebre negre
Suc de llimona

Elaboració:

Talleu el bacallà a daus i el posem a marinar amb unes gotes de llimona, l’oli i un polsim de pebre negre durant aproximadament ½ hora.
Agafem una broqueta metàl·lica i hi punxem un tros de cada ingredient: un tros de tomàquet, un de ceba, un de pebrot verd, un xampinyó, un tos de pebrot vermell, i un tall de bacallà embolicat amb la cansalada tallada ben fina. Repetim el procés fins a completar la broqueta.
Les broquetes es poden coure al forn o la brasa i són molt bones.
Les podem acompanyar de maionesa o d’una vinagreta senzilla feta amb grans d’all, oli, vinagre i pebre negre.

Font: L’Àvia Remei talla el bacallà

Referència recepta: 0117 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen:

Comentaris

Entrades populars