BROQUETES DE BACALLÀ
Bacallà gruixut i
dessalat
Cansalada fumada
tallada molt fina
Xampinyons petits
Cebes petites
Pebrot verd
Pebrot vermell
Tomàquet cherry
Pebre negre
Suc de llimona
Elaboració:
Talleu el bacallà a daus i el posem a marinar amb unes gotes de
llimona, l’oli i un polsim de pebre negre durant aproximadament ½ hora.
Agafem una broqueta metàl·lica i hi punxem un tros de cada ingredient:
un tros de tomàquet, un de ceba, un de pebrot verd, un xampinyó, un tos de
pebrot vermell, i un tall de bacallà embolicat amb la cansalada tallada ben
fina. Repetim el procés fins a completar la broqueta.
Les broquetes es poden coure al forn o la brasa i són molt bones.
Les podem acompanyar de maionesa o d’una vinagreta senzilla feta amb grans d’all, oli, vinagre i pebre negre.
Font: L’Àvia Remei talla el bacallà
Referència
recepta: 0117 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada