BACALLÀ PANSES I CAVA

                                                                                  Ingredients:

Bacallà dessalat
Panses remullades amb moscatell
Ceba
Pebre negre (poc)
Cava dolç
Beixamel (clareta)
Formatge ratllat
Mantega (per a gratinar)
Nou moscada (poca)
Elaboració: 

En una paella, fregim el bacallà i el reservem.
Colem l’oli, en posem un raig a la paella i hi enrossim la ceba. A mig enrossir, hi posem bacallà i la meitat de l’ampolla de cava i el deixem reduir. Hi afegim les panses i un polsim de pebre.
Ho posem tot en una plata d’anar al forn..
Preparem la beixamel. Escampem formatge ratllat i una mica de mantega per sobre de la beixamel. Finalment, posem la plata a gratinar.

Font: L’Àvia Remei talla el bacallà

Referència recepta: 0097 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot any
Origen:

Comentaris

Entrades populars