COCOTXES DE BACALLÀ AMB PATATES I CORIANDRE (Linguas de bacalhau)


                                            Ingredients 6 persones:

                                  1 paquet de 20-32 mm fulles petites de coriandre
                                  750 grams de cocotxes de bacallà salades
                                  2 cebes mitjanes
                                  2 grans d'all
                                  6 cullerades d'oli d'oliva
                                  1 fulla de llorer
                                  1 bitxo vermell fresc
                                  1 cullerades de postra de farina
                                  1 cullerada de vinagre
                                  Sal
                                  Trossos de pa fregit en oli d'oliva

Elaboració:

Rentar les cocotxes de bacallà i posar-les en remull amb aigua freda. Després de quatre hores, canvieu l'aigua. I deixeu-les en remull en aigua neta una vegada més, tota una nit a la nevera.
Enforneu les patates al forn amb la pell i les reservem. Talleu la ceba en mitges llunes. Prepareu un sofregit amb oli d'oliva, la ceba, l'all picat, la fulla de llorer i el bitxo en rodanxes. Quan la ceba estigui transparent, afegir la cocotxes de bacallà escorregudes i les cuineu a foc lent, afegint una cullerada d'aigua bullint cada vegada que comencen a assecar-se. Quan estigui suau, incorporeu una barreja de farina, vinagre i 1,5 dl d'aigua. Quan torni a bullir, es rectifica de sal i es cuinà a foc lent fins que la salsa espesseixi una mica, remenant constantment. Escampar-hi abundant coriandre picat.
Es treu la pell de  las patates i es tallen en rodanxes i es  van posant en el fons d'un plat fons. Abocar sobre la salsa i cocotxes de bacallà. Adornar amb pa fregit i servir. 


Referència recepta: 0092 Categoria: Plat únic   Temporada: Tot any
Origen:


Comentaris

Entrades populars