COCOTXES DE BACALLÀ AMB PATATES I CORIANDRE (Linguas de bacalhau)
Ingredients 6 persones:
1 paquet de 20-32 mm fulles petites de coriandre
750 grams de cocotxes de bacallà salades
2 cebes mitjanes
2 grans d'all
6 cullerades d'oli d'oliva
1 fulla de llorer
1 bitxo vermell fresc
1 cullerades de postra de farina
1 cullerada de vinagre
Sal
Trossos de pa fregit en oli d'oliva
Elaboració:
Rentar les cocotxes de bacallà i posar-les en remull amb aigua freda. Després de quatre hores, canvieu l'aigua. I deixeu-les en remull en aigua neta una vegada més, tota una nit a la nevera.
Enforneu les patates al forn amb la pell i les reservem. Talleu la ceba en mitges llunes. Prepareu un sofregit amb oli d'oliva, la ceba, l'all picat, la fulla de llorer i el bitxo en rodanxes. Quan la ceba estigui transparent, afegir la cocotxes de bacallà escorregudes i les cuineu a foc lent, afegint una cullerada d'aigua bullint cada vegada que comencen a assecar-se. Quan estigui suau, incorporeu una barreja de farina, vinagre i 1,5 dl d'aigua. Quan torni a bullir, es rectifica de sal i es cuinà a foc lent fins que la salsa espesseixi una mica, remenant constantment. Escampar-hi abundant coriandre picat.
Es treu la pell de las patates i es tallen en rodanxes i es van posant en el fons d'un plat fons. Abocar sobre la salsa i cocotxes de bacallà. Adornar amb pa fregit i servir.
Referència recepta: 0092 Categoria: Plat únic Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada