BACALLÀ A LA SIDRA

Ingredients 4 persones:

Bacallà remullat (al punt de sal)
3 o 4 grans d’all
1 got gran d’oli
1 got gran de sidra (de qualitat)
Julivert tallat petit

Elaboració:

Hem de tenir preparada una cassola de terrissa on enrossirem els alls tallats a làmines (no han de quedar massa fets, però). Un cop fets, els traiem. Apaguem el foc i esperem que l’oli sigui fred,  aleshores posem el bacallà ben posat a la cassola i esperem que l’oli s’escalfi procurant, però, que no arribi a fregir, o sigui, que no bulli.
Seguidament, remenem la cassola de banda a banda una bona estona perquè es desprengui la gelatina del bacallà i així es comenci a formar la salsa que hem d’arrodonir amb la sidra, que afegim tot seguit.
Seguim remenant una altra estona (aquest és el secret del plat) posant i traient la cassola del foc.
Per acabar, empolvoreu el bacallà amb julivert i ja el podem servir.

Font: L’Àvia Remei talla el bacallà

Referència recepta: 0111 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars