BACALLÀ A LA SIDRA
Bacallà remullat
(al punt de sal)
3 o 4 grans d’all
1 got gran d’oli
1 got gran de sidra
(de qualitat)
Julivert tallat
petit
Elaboració:
Hem de tenir
preparada una cassola de terrissa on enrossirem els alls tallats a làmines (no
han de quedar massa fets, però). Un cop fets, els traiem. Apaguem el foc i
esperem que l’oli sigui fred, aleshores
posem el bacallà ben posat a la cassola i esperem que l’oli s’escalfi procurant,
però, que no arribi a fregir, o sigui, que no bulli.
Seguidament,
remenem la cassola de banda a banda una bona estona perquè es desprengui la
gelatina del bacallà i així es comenci a formar la salsa que hem d’arrodonir
amb la sidra, que afegim tot seguit.
Seguim remenant una
altra estona (aquest és el secret del plat) posant i traient la cassola del
foc.
Per acabar, empolvoreu el bacallà amb julivert i ja el podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada