BACALLÀ A LA MENTA

Ingredients 12 persones:

12 trossos de 125 grams / u. de bacallà morro
300 grams de cebes
600 grams de patates
2 dl. d'oli
Aigua
70 grams de julivert
5 grams de farigola
70 grams de menta fresca en manat
15 grams de gingebre
5 grans d'all
15 grams de pebre blanc, sal.
Elaboració:

En una cassola amb l'oli calent ofegar lleugerament les cebes pelades i tallades en juliana. Afegir aproximadament un litre d'aigua, les patates pelades i tallades a trossos regulars, les dents d'all pelats i tallats finament, el julivert, la farigola i la menta sencera. Incorporar el bacallà remullat i en cru i deixar-ho coure. Comprovar que l'aigua cobreixi perfectament el conjunt. Després de la primera ebullició, assaonar amb la sal, el pebre i el gingebre.
Deixar coure lentament i servir calent.

Nota: Es pot observar que les quantitats de condiments són molt grans per a la mentalitat i el gust occidentals. Voldríem recordar que aquesta circumstància és normal en la cuina àrab.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0105 Categoria: Plat únic  Temporada: Tot any
Origen: 




Comentaris

Entrades populars