BACALLÀ A LA MENTA
12 trossos de 125
grams / u. de bacallà morro
300 grams de cebes
600 grams de
patates
2 dl. d'oli
Aigua
70 grams de
julivert
5 grams de farigola
70 grams de menta
fresca en manat
15 grams de
gingebre
5 grans d'all
15 grams de pebre
blanc, sal.
Elaboració:
En una cassola amb
l'oli calent ofegar lleugerament les cebes pelades i tallades en juliana.
Afegir aproximadament un litre d'aigua, les patates pelades i tallades a
trossos regulars, les dents d'all pelats i tallats finament, el julivert, la
farigola i la menta sencera. Incorporar el bacallà remullat i en cru i
deixar-ho coure. Comprovar que l'aigua cobreixi perfectament el conjunt.
Després de la primera ebullició, assaonar amb la sal, el pebre i el gingebre.
Deixar coure
lentament i servir calent.
Nota: Es pot
observar que les quantitats de condiments són molt grans per a la mentalitat i
el gust occidentals. Voldríem recordar que aquesta circumstància és normal en
la cuina àrab.
Font: Todo el bacalao a su alcance
Referència
recepta: 0105 Categoria: Plat únic Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada