VERDURES FIDEUS I BACALLÀ
1 tros de bacallà
sec
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba
2 tomàquets
Fideus
Oli
Sal
Pebre negre (poc)
All
Julivert
Carxofes
Pèsols
Elaboració:
El tros de bacallà,
el posem a les brases i deixem que es torri.
Posem el oli en una
cassola i hi fem enrossir la ceba tallada ben petita.
Agafem el bacallà,
li traiem la pell i el passem per aigua procurant eliminar només la sal
superficial; desfilem el bacallà directament a sobre de la ceba i el deixem
sofregir una mica. Tallem un tros de pebrot vermell i un de verd i els posem a
sofregir, afegim el tomàquet i deixem que tot es sofregeixi.
Hi afegim aigua o
brou de peix ( recordeu que no hi tirarem sal perquè el bacallà ja és salat; de
totes maneres, al final el tastarem i, si en falta, n’hi posarem, però, si
trobem que és fort de sal, hi tirarem una mica de sucre).
Quan el brou bulli,
hi tirem ells fideus, el pèsols i les carxofes tallades a trossos, i deixem que
bulli tot junt tot procurant que quedi una mica cru. Ho deixem reposar una
estona, 4-5 minuts, perquè així els ingredients es beguin el brou sobrant. És
molt recomanable fer una picada d’all i julivert.
Font: L’Àvia Remei talla
el bacallà
Referència
recepta: 0109 Categoria: 1er Plat Temporada: Hivern
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada